ÖĞRENCİLERİMİZLE MERSİN ÜNİVERİTESİ 60+ TAZELENME KAMPÜS AÇILIŞINDA

• 03 Ekim, 2024
ÖĞRENCİLERİMİZLE MERSİN ÜNİVERİTESİ 60+ TAZELENME KAMPÜS AÇILIŞINDA

ALKÜ 60+ Tazelenme Üniversitesi olarak, 30 Eylül-1 Ekim 2024 tarihleri arasında Mersin Üniversitesi 60+ Tazelenme Kampüsü açılışına yapılan davet üzerine öğrencilerimizle katılım sağladık. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı uhdesinde gerçekleştirilen projenin, fikir sahibi olan Prof. Dr. İsmail Tufan'ın da katıldığı açılışta Koordinatörümüz Doç. Dr. Özgür NALBANT, yaptığı konuşma ile ALKÜ 60+ Tazelenme Üniversitesinin 3. yılında değişen ve gelişen yönleriyle projeyi tanıtırken, Rektörlüğümüzün bu konudaki desteklerine, sürdürülebilirlikteki yürütme kurulunun ve gönüllü tüm ekibin özverili çalışmalarına teşekkür etti. Projenin ALKÜ'de yürütülmeye başladığı 2022 yılından itibaren geçirdiği sürede öğrencilerimiz için ne kadar verimli ve yüksek katılımla devam ettiğini aktaran Nalbant, Mersin Üniversitesi 60+ Tazelenme Üniversitesi Proje Açılışındaki ve devam edecekleri süreçte de kendilerine desteklerinin devam edeceğinden ve başarılı bir projenin yeni bir üniversitede daha filizlenmesinden dolayı teşekkürlerini sunarak başarı dilekleriyle sunumunu tamamladı.