BAHAR DÖNEMİ İLKYARDIM DERSİ REKTÖR YARDIMCISI BAYRAMOĞLU'NDAN

• ALKÜ 60+ Tazelenme Üniversitesi Proje Koordinatörlüğü
  • 29 Şubat, 2024
BAHAR DÖNEMİ İLKYARDIM DERSİ REKTÖR YARDIMCISI BAYRAMOĞLU'NDAN

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi ders heyecanı, yürütücülüğünü Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Atıf Bayramoğlu'nun yaptığı ve 1. sınıf dersi olan Temel İlkyardım dersi ile devam ediyor.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi ders heyecanı, yürütücülüğünü Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Atıf Bayramoğlu'nun yaptığı Temel İlkyardım dersi ile devam ediyor. Rektör Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan ile yapılan ilk dersin ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atıf BAYRAMOĞLU da ilkyardımın öneminden, temel bilgi düzeyinde yapılanların hayat kurtarıcılığından ancak yanlış müdahalede ise yaşam şansının düşebileceğinden söz ederek yeryüzündeki insanların yaşam ve ölümüne sebep olarak en sık rastlanan olgu ve olaylar üzerinde durdu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atıf BAYRAMOĞLU dersine yoğun ilgi gösteren tazelenme öğrencilerine teşekkür ederek yaş alma sürecinde aktif dinleyici olarak 60+ Tazelenme öğrencilerine vermiş olduğu dersten büyük bir heyecan duyduğunu belirtti.