ALTSO MESLEK YÜKSEKOKULUNDAN ALKÜ TAZELENMEYE TAM DESTEK

ALTSO MESLEK  YÜKSEKOKULUNDAN ALKÜ TAZELENMEYE TAM DESTEK
  • 10 Haziran, 2024
ALTSO MESLEK YÜKSEKOKULUNDAN ALKÜ TAZELENMEYE TAM DESTEK

ALKÜ 60+ Tazelenme Üniversitesi Proje Koordinatörü Doç Dr. Özgür Nalbant önderliğinde Yürütme Kurulu Üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Hatice Gülsoy ve Öğr. Gör. Dr. Fadime Yel ile SHU Sevinç Öz tarafından ALTSO MYO Müdürü Prof. Dr. Serdar Bulut'a düzenlenen ziyarette; Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Cemal Çimenoğlu eşlik etmiş ve yeni görevi için Prof. Dr. Serdar Bulut'a hayırlı olsun dileklerinde bulunulmuştur. Yapılan görüşmede karşılıklı olarak fikir alışverişlerinde bulunulurken, tazelenme öğrencilerimizin yoğun ilgisi, ders yürütücülerimizin istekliliği ve Rektörlüğümüzün projeye olan desteği üzerine konuşulmuştur. Sayın Prof. Dr. Serdar Bulut'a ve Öğr. Gör. Cemal Çimenoğlu'na, ALKÜ 60+ Tazelenme Üniversitesi Projesi için, gerek ders yürütücülüğü, gerek bireysel ve kurumsal işbirliği süreci, gerekse de mekânsal olarak sağlayacakları destekleri ayrıca nazik karşılamaları için teşekkür ediyoruz.