ALKÜ TAZELENMEDEN DÖNEM SONU KAHVALTISI

• 01 Haziran, 2024
ALKÜ TAZELENMEDEN DÖNEM SONU KAHVALTISI

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Sonu için öncelikle her iki sınıf temsilcilerimiz ve tüm öğrencilerin emekleri ile güzel bir kahvaltı organizasyonu gerçekleştirildi. Proje Koordinatörü, Yönetim Kurulu üyeleri yanı sıra emek veren ders yürütücülerimizden katılımın olduğu kahvaltıda konuşan Doç. Dr. Özgür Nalbant, tüm öğrencilere ve gönüllü ders yürütücü hocalara verdiği emekler için teşekkür etti. Dans resitali ile taçlandırılan organizasyonda öğrenciler de ders yürütücü eğitmenlere teşekkürlerini sunarken karşılıklı sağlanan destek ve dayanışma da unutulmadı. Yeni dönemde; yeni öğrenciler, yeni organizasyonlar, yeni öğretiler ve yeniden birlikte olma sözüyle dönem sonu kapanışı gerçekleşti.