2024-2025 GÜZ DÖNEMİ PLANLAMA TOPLANTILARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 10 Haziran, 2024
2024-2025 GÜZ DÖNEMİ PLANLAMA TOPLANTILARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ALKÜ 60+ Tazelenme Üniversitesi Proje Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Nalbant önderliğinde yapılan ve Yürütme Kurulu Üyelerinden: Doç. Dr. İshak Suat Övey, Dr. Öğr. Üyesi Hatice Gülsoy, Öğr. Gör. Dr. Fadime Yel ve SHU Sevinç Öz'ün katıldığı; 2023-2024 Bahar Dönemi Kapanışı ve 2024-2025 Güz Dönemi Açılışı için ders ve etkinlik planlamalarının yapıldığı toplantının akabinde öğrenci temsilcilerimizle de temsilciler toplantısı yapılarak geçen dönemin değerlendirilmesi ve gelecek dönem için yapılacak program hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Tazelenme Ofisinde gerçekleştirilen toplantılarda genel değerlendirme yapılırken, aynı zamanda gelecek dönemler için yeni fikriler ortaya atılarak, kurumsal işbirlikleri üzerinde de planlamalar yapıldı.